Vragen? Bel ons! (050) 409 4047
Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Voorwaarden webwinkel

HIFIHUIS, Zuidlaren

Consumenten die via onze webwinkel iets bestellen hebben de wettelijke mogelijkheid om een bestelling binnen 14 dagen te retourneren. De consument betaalt de portokosten voor de retourzending, zodra uw retourzending in originele perfecte ongeschonden staat is binnengekomen, crediteren wij binnen 14 dagen het aankoopbedrag. U kunt de retourzending sturen naar: HIFIHUIS, Stationsweg 87, 9471 GM, Zuidlaren. Occasions (tweedehands) artikelen kunnen niet worden geretourneerd. Informeer van te voren of een door u geselecteerde occasion ook verzonden kan worden, dit ivm de aanwezigheid van de originele verpakking.

Voorwaarden voor retourzenden:
Stuur vooraf een mail met duidelijke reden(en) van retour. Product moet ongebruikt zijn, in originele perfect uitziende verpakking, en op kosten van consument aan HIFIHUIS opgestuurd worden. Op maat gemaakte artikelen (=maatwerk, zoals op lengte gemaakte factory fitted luidsprekerkabels, speciaal op bestelling bestelde kleuren) en aankopen die speciaal, op bestelling, zijn gemaakt kunnen niet worden geretourneerd. Artikelen die in eerste instantie op onze website zijn besteld maar in onze winkel worden opgehaald of door ons zelf worden bezorgd en geïnstalleerd kunnen ook niet binnen 14 dagen worden geretourneerd.

Garantie procedure: artikelen die tijdens de garantie periode een defect vertonen kunt u met een kopie van de aankoopbon op e sturen naar HIFIHUIS in originele verpakking ter voorkoming van beschadigingen. Wij verzorgen vervolgens uw correcte reparatie en verzending terug naar uw adres, evenals creditering van uw gemaakte verzendkosten. Fabrieks en verkopers garantie is niet overdraagbaar, deze wordt alleen verleent aan de eerste kopers. Ook na de garantie periode kunnen wij uw product repareren.

Voorwaarden betreft traditionele winkel HIFIHUIS, Zuidlaren

Leveringen, koop, garantie en betalingen volgens nieuw Burgerlijk Wetboek. Artikelen die u onder garantie wil laten repareren dienen ter voorkoming van beschadigingen in originele verpakking worden aangeleverd. Een gedane opdrachtbestelling of een mondelinge aankoop in de winkel kan niet geannuleerd worden. (koop=koop. zie ook: www.consuwijzer.nl)

In bepaalde gevallen is ruilen in overleg binnen 3 dagen mogelijk. Zie ook http://www.consuwijzer.nl/ . en https://www.consuwijzer.nl/garantie-reparatie-geld-terug/ik-heb-iets-gekocht-maar-ik-ben-niet-tevreden

Betaling in de winkel ivm uw en onze veiligheid liefst met pin. Bij aflevering en installatie bij u thuis kunt u nadat de installatie bij u is afgerond direct het factuurbedrag per internetbankieren overmaken, veilig voor u en voor ons.

Occasions (tweedehands) en SALE artikelen waar maar 1 item van aanwezig is worden niet vastgehouden, gunning hiervan vindt plaats aan de eerst betalende, later binnenkomende betalingen voor een occasion worden uiteraard per direct gecrediteerd.

Voor alle luidsprekers geldt een garantietermijn van 5 jaar op materiaal-en produktiefouten. (Electronica in subwoofers 2 jaar)
Uitgesloten zijn ondeugdelijk gebruik en defecte spreekspoelen als gevolg van overbelasting.